Mainos

Kolmoissurman motiivit yhä epäselviä

Vantaan ja Hauhon viime viikkoisen kolmoissurman motiivit ovat rikoskomisario Tero Haapalan mukaan yhä epäselviä. Varsinkin kolmannen uhrin, Taisto Juhani Maijalan surmaan liittyvät tapahtumat ovat hämärän peitossa.

Maijalan ruumis löytyi Helsingin Kannelmäestä auton tavaratilasta sen jälkeen, kun sunnuntaina poliisille antautunut Jukka Huovinen johdatti virkavallan autolle. Auto löytyi Vanhaistentien läheisyydessä olevan kirkon parkkipaikalta. Haapalan mukaan uhrit ovat taustoiltaan erilaisia. Maijalalla ei ollut rikostaustaa, kun taas toisen uhrin, Harri Koskisen, osalta tapahtumat näyttävät liittyvän rikollisten keskinäisiin välien selvittelyihin.

Ruotsalaisen Roager Rushin surman motiivina näyttäisi poliisin mukaan olevan se, että hän oli tietoinen aikaisemmista tapahtumista.

-Asioiden kulku on tarkentunut, kun olemme päässeet useamman kerran kuulustelemaan asianosaisia. Huumekauppaa, velkasuhteita ja muita sellaisia asioita on varmasti selvitelty, Haapala toteaa. Haapala korostaa, että epäiltyjen kuulustelut ovat vasta alussa. Kuulusteluineen ja oikeuslääketieteellisine tutkimuksineen tutkinta kestänee Haapalan mukaan marraskuulle.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.