Mainos

Kolmoissurman epäilty ilmoittautui poliisille

Viimeviikkoisessa kolmoissurmassa osallisena ollut Jukka Petteri Huovinen on antautunut poliiseille.

Jukka Huovinen, epäilty surmasta

Huovinen ilmoittautui itse poliiseille KRP:n toimitalolla Vantaalla myöhään eilen illalla. Niin ikään kadoksissa ollut Taisto Maijalan ruumis on löytynyt Helsingistä.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Tero Haapala ei halua tässä vaiheessa kertoa tarkempaa ruumiin löytöpaikkaa tai kommentoida muutoinkaan tapausta. Haapalan mukaan kolmoissurman tutkimukset jatkuvat tänään. Niin ikään Huovisen kuulustelut aloitetaan tänään.

Olli Pekka Huohvanainen

Helsingin käräjäoikeus vangitsi eilen vuonna 1961 syntyneen Olli-Pekka Huohvanaisen ja hänen veljensä, vuonna 1969 syntyneen Veli-Matti Huohvanaisen epäiltyinä Vantaalla ja Hämeessä tehtyistä kolmesta surmasta. Poliisi pidätti miehet torstaiaamuna. Jatkossa jutun käsittely siirtyy Vantaan käräjäoikeuteen.

Veli-Matti Huohvanainen

Poliisi vetosi kahden murhasta epäillyn vangitsemisen jälkeen Jukka Huoviseen, jotta hän ilmoittautuisi itse poliisille ja asia saataisiin nopeasti ratkaistuksi. Poliisin vetoomus tuotti tulosta. Rikoskomisario Haapalan mukaan Huovisella on ollut pienempi rooli Vantaan ja Hauhon tapahtumissa.
(STT-MTV3)
Aiempi juttu kolmoissurmasta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.