Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä sai kutsun Linnan juhliin – ei pääse osallistumaan: "Etelä-Afrikan leiri painaa nyt isommin vaakakupissa"

Kristiina Mäkelä sai kutsun Linnan juhliin.

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä kertoo Instagram-tilillään saaneensa kutsun Linnan juhliin. Mäkelä voitti EM-hopeaa Münchenissa viime kesänä.

Mäkelä kirjoittaa, että on kunnia saada kutsu itsenäisyyspäivän juhlavastaantotolle. Mäkelää ei kuitenkaan nähdä Linnan juhlissa tänä vuonna, sillä hän on harjoitusleirillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Suuri kunnia saada vastaanottaa kutsu Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle! Tämä ei ole ensimmäinen kerta ja toivottavasti ei myöskään jää viimeiseksi, sillä en pääse osallistumaan Linnan juhliin tänä vuonna. Etelä-Afrikan leiri painaa nyt isommin vaakakupissa, kun mietitään kokonaisvaltaisesti urheilijan elämää ja tulevia kilpailuja. Epävarmuus syistä mahdollista kutsua ei painotettu leiriä suunniteltaessa ja itsenäisyyspäivä osuu ikävästi keskelle 4 viikon leiriä.

– On hienoa että juhlat voidaan taas järjestää parin vuoden tauon jälkeen. Kokemus on ainutlaatuinen ja onneksi vuonna 2016 pääsin sen kokemaan. Olkoon se pieni lohtu, kun ilmoitan esteestä päästä paikan päälle.


Lue myös:

    Uusimmat