Mainos

Kolmevuotiasta pahoinpidellyt kiinni – tapauksia on enemmänkin

Poliisi on edistynyt toissapäiväisen pahoinpitelytapauksen tutkinnassa. Tiistaina tuntematon naishenkilö kävi kiinni lastenvaunuissa olleeseen kolmevuotiaaseen lapseen Lappeenrannan keskustassa.

Poliisin tietoon on nyt tullut myös kaksi muuta vastaavanlaista tapausta, joissa epäillään samaa tekijää. Teot ovat tapahtuneet Lappeenrannassa ja Joutsenossa.

– Nainen on puristellut kahta vaunuissa ollutta lasta kasvoista ja yrittänyt ravistella näitä. Kolmannessa tapauksessa nainen kävi käsiksi vaunuja työntäneeseen äitiin ja töni samalla myös vaunuja, kertoo rikoskomisario Teemu Liikkanen.

36-vuotias nainen on otettu kiinni epäiltynä kyseisistä teoista. Lapsille ei tiettävästi ole aiheutunut tapauksesta fyysisiä vammoja. Nainen ei myöskään poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan ole yrittänyt kaapata lapsia pois vaunuista.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä ja pyytää ilmoittamaan mahdollisista vastaavanlaisista teoista numeroon 071 873700 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.