Mainos

Kolmevuotiaasta suomalaispojasta jenkkien nettihitti – crossipyörällä ajo hirvittää jo vanhempiakin

Ylöjärveläinen 3-vuotias Neo on aikamoinen hurjapää. Niin sanotaan monesta muustakin tuon ikäisestä pojasta, mutta harva on sitä oikeasti.

Neo Kopakkala on hämmästyttänyt amerikkalaiset motocross-taidoillaan. Amerikkalaisen NowThis-sivuston pikkumiehestä tekemää Youtube-videota on katsottu vuorokaudessa jo yli 440 000 kertaa.

Iltalehden haastattelema Neon isä Ville Kopakkala kertoo Neon oppineen ajamaan polkupyörällä jo puolentoista vuoden iässä.

Isä-Kopakkala tuunasi yhdessä Neon vaarin kanssa sähköcrossipyörää sopivaksi kolmevuotiaalle. Niin pientä kokoa kun ei suoraan kaupasta löytynyt. Varusteetkin oli tilattava ulkomailta.

Alussa Neo ajeli sähköcrossipyörällään apupyörien kanssa. Kun isä ilmoitti pojan Pirkanmaan motocrossin trial-harjoituksiin, apupyörät saivat lähteä.

Videolla vuorokaudessa yli 400 000 katselukertaa

Ilta-Sanomissa Kopakkala puolestaan kertoo, että NowThis Media kiinnostui nuoresta suomalaislahjakkuudesta ja julkaisi lauantaina Facebook-sivuillaan videon Neon taidoista pyörän päällä. Alle vuorokaudessa video oli ehtinyt kerätä yli 400 000 katselukertaa.

Neo ajaa lehden mukaan vähintään kaksi kertaa viikossa. Kesällä joka päivä.

Isä kertoo, että crossipyörä kulkee noin 40 kilometriä tunnissa. Isän mukaan poika on hurjapää, ja vanhempia on alkanut vähän jo hirvittää pikkumiehen meno.

MTV uutiset kertoi viime kuussa 2-vuotiaasta Jasperista, joka niin ikään ajaa motocrossia:

1:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.