Mainos

Kolmella neljästä seksuaalifantasoita

Enemmän kuin kolmella neljäsosalla maailman ihmisistä on eroottisia fantasioita, mutta vain vajaat puolet toteuttaa niitä. Tulos ilmenee romanttisiin julkaisuihin erikoistuneen Harlequin-kustantamon kyselytutkimuksesta.

Lähes joka neljäs kaikista vastaajista haaveili sänkyynmenosta näyttelijän kanssa. Suosittuja seksisymboleja olivat myös muusikot, mallit ja urheilijat. Kuumaverisen maineessa olevat argentiinalaiset ja chileläiset ovat herkimpiä unelmoimaan lemmenleikeistä. Molemmissa maissa peräti 95 prosenttia haastatelluista tunnusti fantasiataipumuksensa.

Japanilaiset olivat kyselyn hännänhuippuja - heistä vain joka toinen näkee märkiä unia. 28 prosenttia kreikkalaismiehistä unelmoi seksistä työtovereidensa kanssa, kun ranskalaisista vastaavasta haaveksii vain 4 prosenttia.

Tanskalaisnaiset olivat kaikista uskollisimpia: 58 prosenttia heistä unelmoi omasta miehestään. Argentiinalaisvastaajista vain 15 prosenttia hekumoi lemmestä oman partnerinsa kanssa. Viime heinäkuussa tehtyyn kyselyyn vastasi 5484 naista ja miestä, sinkkuja ja suhteessa eläviä.

(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.