Mainos

Kolme pidätetty Lontoon Heathrown lentokentällä

Poliisi ei kuitenkaan vahvista, että pidätetyillä olsi yhteys Lontoon pommi-iskuihin.

Kolme ihmistä on pidätetty Lontoon Heathrow'n lentokentällä terrorisminvastaisten lakien nojalla, kertoo Britannian poliisi.

Tiedotustilaisuudessa poliisin edustaja kuitenkin totesi, että pidätysten yhdistäminen Lontoon iskuihin on pelkkää spekulaatiota.

Tällä hetkellä yhteyttä ei poliisin mukaan ole olemassa.

Marokkolainen kiistää etsinnät

Lontoon iskuihin aiemmin yhdistetty radikaali marokkolainen kiistää, että häntä etsittäisiin terrori-iskujen vuoksi.

Brittimedian epäillyksi nimeämä uskonoppinut luki lausuntonsa qatarilaisen Al-Jazeera-kanavan lähetyksessä sunnuntaina taustanaan panoraamakuva Lontoosta.

-Minä en ole paossa. Britannian viranomaiset tietävät tarkalleen, mistä löytävät minut, arabiankielisessä lausunnossa todettiin.

-Minä kiistän virallisesti lehdistön syytteet osallisuudestani terroristi-iskuihin Lontoossa ja Madridissa. Näitä vääriä syytöksiä levittävät Marokon viranomaiset, jatkui lausunto.

Lehtitietojen mukaan poliisin erityisen mielenkiinnon kohteena olisi pitkään Britanniassa asunut marokkolaissyntyinen mies, mutta poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Marokkolainen katosi Lontoon kodistaan vain muutamia päiviä Madridin tuhoisien pommi-iskujen jälkeen viime vuoden keväällä.

(STT-AFP)

(Seitsemän uutiset 10.07.2005)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.