Kolme kuoli venekolarissa Tammisaaressa

Kolme ihmistä on kuollut kahden moottoriveneen törmäyksessä Tammisaaressa. Surmansa saivat aviopari ja toisessa veneessä ollut 11-vuotias poika.

Kolme ihmistä kuoli kahden pienveneen törmäyksessä viime yönä Tammisaaren saaristossa. Onnettomuus sattui hieman puolenyön jälkeen sisäväylällä Växarin ja Rösundin tienoossa.

Onnettomuudessa kuoli järvenpääläinen aviopari eli 38-vuotias mies sekä 34-vuotias nainen ja 11-vuotias järvenpääläinen poika. Aviopari ja poika olivat eri veneissä. He kuolivat välittömästi, joten pelastajien saapuessa paikalle ei ollut enää mitään tehtävissä.

Onnettomuuspaikalle hälytettiin merivartioasemien ja meripelastusseuran aluksia sekä kolme helikopteria, muun muassa pelastushelikopteri Mediheli.
Järvenpääläisen avioparin veneessä oli lisäksi yksi matkustaja, joka selvisi tapahtumista vammoitta. 11-vuotiaan pojan kanssa veneilemässä oli kolme muuta ihmistä, jotka niin ikään selvisivät loukkaantumatta.

Aviopari veneili Buster RS -merkkisellä veneellä, jossa oli 60 hevosvoiman perämoottori. Pojan seurue oli vesillä Brig Eagle 600 -merkkisellä veneellä, jossa oli 130 hevosvoiman perämoottori.

Onnettomuudessa kuollut aviopari ja 11-vuotias poika eivät ole sukulaisia. Raaseporin poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Sää oli onnettomuushetkellä tyyni.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat