Mainos

Kolme kuoli nokkakolarissa Karstulassa

Kaksi naista ja mies saivat surmansa kahden henkilöauton nokkakolarissa Karstulassa Keski-Suomessa alkuillasta. Pelastuslaitos sai tiedon Humpintiellä tapahtuneesta turmasta kello 17.10. Onnnettomuudessa kuolivat keski-ikäinen karstulalainen nainen sekä Kivijärveltä kotoisin olevat 30-40-vuotiaat nainen ja mies.

Kolarissa loukkaantui lisäksi kolme matkustajaa, joilla ei poliisin mukaan kuitenkaan ollut maanantaina illalla hengenvaaraa. Turma sattui Karstulasta Kivijärven suuntaan vievällä tiellä noin kolmen kilometrin päässä Karstulan keskustasta.

Autot ajoivat nokkakolarin sen jälkeen kun karstulalaisen naisen ohjaama auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle. Naisen lisäksi autossa oli yksi matkustaja, joka loukkaantui. Vastaan tulleessa autossa matkanneista neljästä henkilöstä kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui.

Loukkaantuneet kuljetettiin sairaalahoitoon Saarijärvelle ja Jyväskylään. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Turmapaikalla on poliisin mukaan hyvä näkyvyys, sillä tieosuus on suora ja valaistu. Tien pinta oli kuitenkin alkuillasta liukas.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.