Mainos

Kolme Huhtimon murhasta epäiltyä miestä vangittiin

Helsingin käräjäoikeudessa vangittiin tänään kolme Natural Born Killers -ryhmän (NBK) jäsentä epäiltyinä 32-vuotiaan ryhmän jäsenen, Sami Huhtimon murhasta. Jo aiemmin Vantaan käräjäoikeus on vanginnut yhden murhaepäillyn miehen.

Keskusrikospoliisi (krp) epäilee useiden ryhmän jäsenten osallistuneen 32-vuotiaan Sami Huhtimon surmaan tai sen suunnitteluun. Huhtimon ruumis löydettiin Porvoosta metsätien päästä vanhojen autonromujen luota. Löytöpaikka sijaitsee Kulloon ja Nikkilän välisen Öljytien varrella.

Neljä miestä vangittiin eilen Espoon käräjäoikeudessa epäiltyinä törkeistä huumausainerikoksista. Rikoskomisario Rabbe von Hertzen krp:stä kertoo, että huume- tai murhaepäilyistä on nyt vangittuna kahdeksan miestä, jotka ovat joko NBK:n jäseniä tai heidän lähipiiriään.

-Tässä on huume- ja katoamisasiaa päällekkäin. Miehiä ei ole tuplasti vangittu, mutta se, että on vangittu huumejutusta, ei tarkoita sitä, että ei olisi epäilty myös henkirikoksesta tai päinvastoin. Von Hertzenin tietojen mukaan ainoatakaan NBK:n jäsentä ei ole enää vapaalla jalalla.

Tutkimuksissa ollaan von Hertzenin mukaan vasta aivan alkutaipaleella.

-Ja kysymys on tässäkin vasta esitutkintavaiheesta. Kun puhutaan siitä, mitä sitten tapahtuu syyteharkinnassa ja mahdollisessa tuomioistuimessa, niin se on pitkällä eteenpäin ajassa. Esitutkinnassa voi ilmetä esimerkiksi sellaista, että haetaan jotain henkilöä vapautettavaksi, von Hertzen sanoo. Hän uskoo, että juttu ei missään tapauksessa selviä tämän vuoden aikana.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.