Mainos

Kokoomusnaisten vitsi ei naurattanut

Kokoomusnaisten viimeviikkoinen vitsi miesverosta ei ole saanut vastakaikua MTV Uutisten lukijoiden parissa.

Uutinen kokoomusnaisten ehdotuksesta ottaa käyttöön miesvero, jotta miehen ja naisen euron välinen ero kurottaisiin umpeen, on saanut paljon lukijapalautetta.

Kokoomusnaiset selittivät ehdotustaan vitsinä, mutta selityskään ei tunnu uponneen.

– Naisten aivopierut on tarkoin ajateltuja. Kun tulee täystyrmäys, se oli vitsi, etkö huumoria ymmärrä, arvioi yksi lukija.

– No nythän on taas päässyt käymään niin, että miehet eivät ole ymmärtäneet, mitä naiset ovat sanoneet tai tarkoittaneet sanoa. Eli miesten vika koko sotku, tietenkin, jatkaa toinen.

Kokoomusnaisten kannanotossa miesverosta kerrottiin näin: 

"Valtionvelka naista kohden on yhtä suuri kuin miestä kohden. Mitäs jos naisten ja miesten euron erisuuruisuus tasoitettaisiinkin verotuksella?  Verotaulukon mukaisen veron lisäksi miehet maksaisivat pussistaan miesveroa vuosittain aina sen mukaisesti mitä naisen eurosta puuttuu verrattuna miesten euroon ja nämä lisätulot käytettäisiin valtionvelan ylimääräisiin lyhennyksiin."

– Vitsi, vitsi... eihän me oikeesti. Kuulostaa ihan persuilta revityltä taktiikalta. Kertokaa sitten vaikka etukäteen, milloin on syytä ottaa tosissaan, opastaa kolmas.

Kommenteissa löytyy myös vastaehdotuksia kokoomusnaisten esitykselle.

– Naiset elävät 10% miehiä pidempään, joten he saavat myös paljon enemmän eläkettä rahassa mitattuna. Miesten elinvuosia tulisi lisätä naisten elinvuosien tasolle tasa-arvon nimissä, ehdottaa eräs lukija pilke silmäkulmassa.

Miesveroajatus kytketään myös isompaan poliittiseen karttaan.

– Ensin "keppana" keskusta ja nyt "kalu" kokoomus. Kokoomuksen eukot pysykööt koti-frouvina kun vitsitkään ei edes naurata. Mikä mahtaa olla seuraava puolue joka vetää alta lipan, pohtii eräs.Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.