Mainos

Kokoomus tukee Rehnin työryhmän ehdotuksia

Ben Zyskowicz on ilmoittanut, että kokoomus tukee hallituksen globalisaatiotyöryhmän ehdotuksia. Hän on kysynyt myös hallituksen valmiutta totetuttaa ehdotuksia, joita Olli Rehnin johtama globalisaatiotyöryhmä teki.

-Tuemme kaikilta osin Olli Rehnin työryhmän ehdotuksia.

Annamme hallitukselle tukemme niiden toteuttamiseksi, kunhan hallitus itse uskaltaisi niihin tarttua, Ben Zyskowicz kannusti.

Rehnin johtama työryhmä esitti väliraportissaan mm. työn verotuksen alentamista kaikilla tulotasoilla ja ylimmän rajaveroasteen alentamista 50 prosenttiin. Lisäksi raportissa esitettiin lisäsatsauksia koulutukseen, tutkimukseen ja kehitykseen, ulkomaalaisten osaajien työhöntulon helpottamista ja tukea yritysten verkottumiselle ja kansainvälistymiselle.

Zyskowicz arveli hallituksen tavoitteen 100000 uudesta työpaikasta vaalikauden aikana haihtuvan savuna ilmaan, ellei hallitus ryhdy uusiin toimiin työllisyyden edistämiseksi.

-Nyt niitä tarjoaa hallituksen oma asiantuntijatyöryhmä,

Vaihtoehtona tarpeellisille uudistuksille on hallituksen nykyisen meiningin jatkuminen ja ajan myötä hyvinvointiyhteiskunnan näivettyminen, Zyskowicz varoitteli.

Rehnin työryhmän raportti sai vähemmän innostuneen vastaanoton ulkoministeri Erkki Tuomiojalta, joka arveli, että sillä saatetaan ajaa rajuja leikkauksia julkisiin menoihin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.