Mainos

Kokoomus haluaa veroalen ilman tupoakin

Jos hallitus lähtee veronkiristysten tielle, karkaa työllisyystavoite yhä kauemmas, varoittaa Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz tivaa hallitukselta tietoa siitä, mitä tuloveroratkaisuja se aikoo tehdä, jos tulopoliittista ratkaisua ei synny.

Hänen mukaansa verotus käytännössä kiristyisi ensi vuonna. Zyskowiczin mielestä hallituksen tuleekin tuoda eduskunnalle esitys siitä, että verotusta kevennetään myös ensi vuonna noin yhdellä prosenttiyksiköllä kautta linjan, riippumatta tupotilanteesta.

- Mikäli hallitus nyt lähtee veronkiristysten tielle, karkaa työllisyystavoite yhä vain kauemmaksi, Zyskowicz varoitteli Pohjanmaan kierroksellaan.

Backman eri linjoilla

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman kavahtaaa Zyskowiczin vaatimusta ja on sitä mieltä, että kokoomuksen ajamat automaattiset veronkevennykset heikentäisivät kuntien mahdollisuuksia tuottaa itse peruspalvelunsa.

Backman korostaa tiedotteessaan, että veronkevennykset eivät saa olla itsetarkoitus, vaan väline talous- ja työllisyyspolitiikan tukemisessa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.