Mainos

Kokoomus haastaa demarien työllisyyslinjan

Kokoomus syyttää toista päähallituspuoluetta SDP:tä hämäristä työllisyyspuheista.

Kokoomuksen puheenjohtajan Ville Itälän mukaan demarit menevät vaaleihin sammutetuin lyhdyin piiloutumalla Raimo Sailaksen työllisyysryhmän yleisten näkemysten taakse kertomatta omia tavoitteitaan. Itälän mukaan kyseessä on äänestäjien pettäminen.

Sosiaalidemokraatit ovat aikaisemmin sanoneet että he odottavat Sailaksen työryhmän raporttia. ja palaavat sitten vasta asiaan.19.34. Mutta edes demarit eivät voi lähteä sammutettuin lyhdyin vaaleihin kertomatta mitkä ovat heidän lääkkeensä ja toimenpiteensä työttömyyden hoitamiseksi.

Pääministeri Paavo Lipponen kieltäytyi iltapäivällä kommentoimasta Itälän puheita. Mutta jos arvata saa, niin kysymys tulee ennen vaaleja eteen moneen kertaan.

Kokoomuksen työllisyysohjelmassa esitetään muun muassa 350 miljoonan euron varaamista työnantajamaksujen porrastamiseen, kotitalousvähennyksen nostamista, kannustinloukkujen purkamista ja työnhaun tehostamista.

Lisäksi kokoomus suomii SDP:n verolinjaa. Kun veronmaksajien vaalitentissä pääministeri Lipponen tuki kahden miljardin verokevennyksiä seuraavalle vaalikaudelle, puoluesihteeri Heinäluoma on kiistänyt ne julkisuudessa.

(Seitsemän uutiset 23.01.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.