Mainos

Kokoomus aloitti puoluekokouksensa

Kokoomuksen puoluesihteeri Maija Perho syyttää sosialidemokraatteja kaksinaamaisesta toiminnasta kiistassa, joka koskee esiopetuksen rahoitusta. Perhon mukaan SDP:n ministerit eivät ole tukeneet kokoomuksen opetusministerin Olli-Pekka Heinosen esitystä esiopetuksen aloittamisesta, mutta silti SDP vaatii sitä eduskunnassa.

Maksuton esiopetus pudotettiin taannoin pois koululakien uudistuspaketista hallituksen käsittelyssä. Perho puhui tänään Rovaniemellä alkaneessa kokoomuksen puoluekokouksessa. Hän edellytti, että eri ministeriöiden ja Kuntaliiton kansa etsitään kestävä ratkaisu esiopetuksen järjestämiseen ja rahoitukseen.

Kolmipäiväisen puoluekokouksen ensimmäisen päivän ohjelmassa on keskustelua puolueen järjestötoiminnasta, sosiaaliturvasta ja työllisyydestä sekä tulevaisuutta koskevasta asiakirjasta.

Puolueen johdolle ei ole ilmaantunut vastaehdokkaita. Puheenjohtaja Sauli Niinistö ja puoluesihteeri Perho valitaan uudelle kaksivuotiskaudelle yksimielisesti huomenna.

Zyskowicz haluaa muuttaa päivähoitolakia

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz haluaa muuttaa päivähoitolakia. Rovaniemellä puhunut Zyskowicz poistaisi automaattisen oikeuden päivähoitopaikkaan niiltä lapsilta, joiden vanhemmat ovat kotona.
(STT-MTV3)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.