Mainos

Kokoomuksen johdossa vaihdoksia?

Kokoomuksen eduskuntaryhmän johtoa ollaan yllättäen vaihtamassa. Kansanedustaja Jari Koskinen on suostunut ehdokkaaksi ryhmän johtoon ja hänellä on laaja kannatus.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän nykyiselle johtajalle Ben Zyskowiczille Koskisen ehdokkuus tuli täytenä yllätyksenä. Zyskowicz ei aio luopua paikastaan.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on tekemässä vallankaappausta samaan aikaan kun ryhmäjohtaja lomailee Thaimaassa.

Taustalla on Helsingin piirin käyttäytyminen puheenjohtajakysymyksessä. Kokoomuksen Helsingin piiri ilmoitti pari viikkoa sitten ykskantaan, että puolueen puheenjohtajaa on vaihdettava.

Helsingin piirin ilmoitus jätti lommon puheenjohtaja Ville Itälän ja Ben Zyskowiczin välille. Monet ajattelevat, ettei Helsingin piiri tee mitään ilman Zyskowiczin suostumusta.

Aiemmin Jari Koskinen ilmoitti Nykypäivässä harkitsevansa vakavasti Itälän haastamista puheenjohtajakisassa.
Tänään Koskinen sitten ilmoitti Ylen tv-uutisissa, että jos hänet valitaan ryhmäjohtoon, hän ei ole ehdolla puolueen puheenjohtajaksi.

Koskisella on ryhmäjohtoon laaja kannatus.

Tilanne on siis se , että Helsingin piiri aloitti kapinaliikkeen - mutta lopputulos näyttää siltä, että Itälä jatkaa puheenjohtajana ja helsinkiläinen ryhmäjohtaja vaihtuu etelä-hämäläiseen maanviljelijään.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 23.01.2004).

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.