Mainos

Kokoomuksen ex-puoluesihteerin kohu laajeni jälleen

Kokoomuksen kenttäväkeä hämmentävät entisen puoluesihteerin Harri Jaskarin rikosepäilystä julkisuuteen tulleet uudet väitteet. Viihdelehdessä Jaskarin entinen avopuoliso esittää rajuja väitteitä pariskunnan elämästä.

Kokoomuksen entisen puoluesihteerin rikosepäilyillä myytiin tänään marketissa useampaa julkaisua.

Kovimmilla panoksilla pelasi viihdelehti, joka nosti kanteensa Harri Jaskarin entisen avopuolison myymät rajut kuvat. Jutussa nainen myös esitti lisää väitteitä pariskunnan elämästä.

Kokoomuksen johtoa uudet väitteet harmittivat. Myös puolueen kenttäväki on hämmentynyttä.

MTV:n uutiset kysyi tänään kokoomuksen piirijohtajilta näkemyksiä Jaskarin tilanteesta. Viidestätoista piirijohtajasta tavoitettiin kolmetoista.

Heistä suurin osa ei osannut arvioida kuinka paljon kohu Jaskarin ympärillä on kokoomusta vahingoittanut. Kolmen piirijohtajan mielestä vahinko on ollut puolueelle suuri.

Tilannetta kuvailtiin äärettömän kiusalliseksi ja hallitsemattomaksi tilaksi puolueessa. Piireissä tapauksen sanottiin olevan päivittäinen puheenaihe.

Vain kolme piirijohtajaa katsoi, että Jaskari voi palata puoluesihteeriksi. Kaksi sanoi ei, loput halusivat odottaa ensiksi poliisitutkinnan tuloksia.

Osa katsoi, ettei julkisuusryöpytys ole peruste olla päästämättä Jaskaria takaisin töihin.

Kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen päätöstä erottaa istuva puoluesihteeri pidettiin dramaattisena. Katainen ei halunnut arvioida Jaskarin paluumahdollisuuksia.

- Ajattelen omassa mielessäni paljon, mutta minun ajatteluni eivät julkisuuteen kuulu. Me olemme tehneet omat toimenpiteemme hyvissä ajoin tuoneet asian julkisuuteen, se on ainoa meidän periaatteidemme mukainen toimintatapa ja tehneet henkilövaihdokset sitten sen mukaan, kokoomuksen puheenjohtaja Katainen sanoo.

Kolme piirijohtajiaa ottaisi Jaskarin tässä vaiheessa kansanedustajaehdokkaaksi. Kaksi ei halua häntä listoille, muut jättäisivät asian Jaskarin tai hänen piirinsä päätettäväksi.

Osassa piirejä arveltiin julkisuuskohun jo tehneen tehtävänsä, ja mahdollisuuden asettua ehdokkaaksi menneen Jaskarilta auttamatta ohi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.