Mainos

Kokonaistuotanto kasvoi 1,3 prosenttia

Rakentaminen, kauppa, liikenne ja palvelutoimialat olivat helmikuussa kasvussa.

Rakennustyömaa

Kokonaistuotanto kasvoi vuoden 2003 helmikuusta 1,3 prosenttia. Kokonaistuotannon määrä nousi 1,3 prosenttia vuoden 2004 helmikuussa edellisvuoden helmikuuhun verrattuna. Kuukausikuvaajan kuudesta päätoimialasta rakentaminen, kauppa, liikenne ja muut palvelutoimialat kasvoivat. Sen sijaan teollisuustuotanto laski. Alkutuotannon määrä oli yhtä suuri kuin vuoden 2003 helmikuussa.

Teollisuustuotanto laski 1,9 prosenttia vuoden 2003 helmikuusta. Elektroniikka- ja sähkötuotteiden valmistus pieneni 6 prosenttia, ja koko metalliteollisuuden tuotantomäärät laskivat 2 prosenttia. Puu- ja paperiteollisuuden tuotanto kasvoi 8 prosenttia. Muu tehdasteollisuus laski prosentin. Energianhuolto kasvoi prosentin.

Kaupan myyntimäärät kasvoivat 6 prosenttia helmikuusta 2003. Autokauppa lisääntyi 11 prosenttia, tukku- ja vähittäiskauppa vilkastuivat molemmat 5 prosenttia.

Alkutuotannon määrä pysyi vuoden 2003 helmikuun tasolla. Hakkuiden määrä väheni 2 prosenttia. Maidontuotanto kasvoi 4 prosenttia ja lihantuotanto 2 prosenttia.

Liikenne vilkastui 4 prosenttia. Rakentamisen tuotanto kasvoi vajaat 2 prosenttia. Muiden palvelutoimialojen tuotanto oli alle 2 prosenttia suurempi kuin vuoden 2003 helmikuussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.