Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja selvisi tiukassa kilpailussa: "Ihanaa!"

Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja on selvinnyt.

Koko Suomi leipoo -ohjelman finaalissa selviää, kuka kolmesta finalistista on tämän kauden paras kotileipuri. Markus Hurskainen ja Mika Parviainen joutuivat tiukan tehtävän eteen, kun he valitsivat kolmen finalistin joukosta voittajan.Riitta Wuorio-Bäck.

Riitta Wuorio-Bäck on Suomen paras kotileipuri

Riitta otti uutisen voitostaan lämmöllä vastaan. Innokas kotileipuri myöntää, että voitto nosti hänen itseluottamustaan.

– Jee, voitto tuli, ihanaa! Nyt Kemiöön, Riitta totesi heti voiton selvittyä.

– Tämä nosti minun itseluottamukseni. Kyllä minä voin, jos minä haluan – ja minä teen sen, Riitta jatkoi.

Kemiöläinen Riitta on perinyt leivontataitonsa äidiltään. Äiti otti Riitan mukaan leipomaan jo pikkutyttönä ja opit menivät perille. Äidin bravuuri, puolukkapiirakka, kuuluu Riitankin suosikkeihin, koska se tuo lapsuusajat mieleen. Enimmäkseen Riitta leipoo makeita kakkuja, mutta myös paljon ruokaleipää. Leipomisessa Riitta arvostaa hyviä raaka-aineita ja visuaalisesti kaunista ulkonäköä. Riitta haaveilee omasta kahvilasta, jossa saisi myydä itsetekemiään tuotteita.

Suomenruotsalaisen Riitan elämään kuuluu mies ja koira, sekä kaksi jo kotoa muuttanutta lasta. Riitta on myös isoäiti kahdelle lapsenlapselleen. Omakotitalossa riittää pihatöitä ja rakkaus kauniisiin esineisiin pitää sisustajasielun luovuuden kukkimassa. Pariskunnan yhteinen moottoripyöräharrastus vie parin aina silloin tällöin tien päälle.

Koko Suomi leipoo finaalijakso nähdään MTV3-kanavalla maanantaina 28.1. klo 20 Ohjelma löytyy myös mtv-palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat