Koko perheen voimin jääkiekon MM-kisoihin? Huvi voi maksaa jopa tonnin

Jääkiekon MM-kisojen irtoliput tulivat myyntiin tänä aamuna. MM-kisojen pääsihteerin Mika Sulinin mukaan lipunmyynti käynnistyi aamutuimaan vilkkaasti mutta tasaantui alkurynnistyksen jälkeen. Myynti on keskittynyt voimakkaasti Suomessa pelattaviin otteluihin. Osa peleistä pelataan Ruotsissa.

– Markkinat määräävät, kuinka pitkään lippuja riittää, kristallipalloahan ei kenelläkään ole. Lipputilanne elää loppuun asti, kun ulkomaisia matkatoimistovarauksia ja kiintiöitä saattaa vapautua. Loppuun asti kannattaa olla tarkkana siinä, mitä otteluja on saatavilla, ja tarkastaa tilanne Lippupisteestä, Sunil sanoo.

Halvimmasta kalleimpaan sata euroa

Yksittäisten lippujen hinnat kipuavat helposti yli sadan euron, joten jääkiekkohuuma voi kirvellä monen fanin kukkaroa. Tällä hetkellä halvimmat liput maksavat Lippupisteen verkkokaupassa 70 euroa ja kalleimmat 176 euroa.

Jos kisoista tahtoo nauttia koko perheen voimin, voi lasku nousta tuhannen euron kieppeille.

Sunilin mukaan kisaorganisaatio on tehnyt tarkan vertailun siitä, kuinka urheilun huipputapahtumat yleensä on hinnoiteltu Helsingin Hartwall-areenalla ja päätynyt hinta-analyysin jälkeen nykyisiin summiin.

– Täytyy muistaa, että kun kisat järjestetään Suomessa, mahdolliset kisavoitot käytetään sataprosenttisesti lajin ja urheilun kehittämiseen, kuten vuosien 1997 ja 2003 kisoissakin, Sunil sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat