Mainos

Koko kansan Paavo saattaa löytyä pukin kontista

Tänä jouluna yhä useamman lahjapaketista saattaa löytyä todellinen yllätys. Lauantaina julkistetut Paavo ja Vuokko Väyrynen-mukit ovat myyneet niin hyvin, että suosio on jo yllättänyt sekä keskusta että mukien valmistajan.

Keskustan tiedottaja Matti Mönttisen mukaan 30 euron hintaisia mukeja oli myyty eiliseen iltapäivään mennessä reilu 500 kappaletta. Vielä eiliseen mukeja sai ostaa vain yhden per tilaus. Nyt mukeja voi tilata useamman kerralla.

- Mukien menekki on yllättänyt. Nyt on jo satoja tilauksia jonossa ja tahti vain kiihtyy. Mukista on tulossa pienimuotoinen keräilyharvinaisuus, Mönttinen toteaa.

- Muki on oiva lahja hänelle, jolla on on jo kaikkea, kuten Kate ja William- tai Vickan ja Daniel-mukit, myös joulun jälkeenkin.

Mukien toimittaja pyrkii saamaan mukit tilaajille jouluksi.

Aamu käyntiin Paavo-hammasharjalla

Muki ei kuitenkaan ole Väyrysen ainoa panostus vaalikampanjointiin. Mieheltä löytyy myös tukku itse kirjoitettuja kirjoja sekä Johanna Korhosen kirjoittama kirja, joka koostuu haastatteluista Väyrysen kanssa.

Lisäksi Väyrystä voi tukea pukeutumalla hopeiseen tai kultaiseen lohipinssiin tai kirjaimellisesti laittamalla Paavon suuhun - keskustan nuoret ovat lanseeranneet Paavo -hammasharjan, jota on myyty 5 euron hintaan.

- Aamun voi siis käynnistää työntämällä Väyrysen suuhun.

Arvatenkin hammasharja on tällä hetkellä myyty loppuun.

Ja mikäli uni ei tahdo tulla, voi sänkyyn käpertyä Vesaisten keskusliiton kampanja-Nallen kanssa.

Ja mistä sen oman Väyryset-mukin sitten saa? Paavon omilta nettisivuilta tietenkin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.