Mainos

Kokeile kotona: Näin saat banaanit säilymään tuoreena pidempään

Yksinkertaisella niksillä saat keltaiset herkkuhedelmät säilymään tuoreina jopa viisi päivää pidempään.

Jotkut tykkäävät banaaneistaan aavistuksen raakoina, toiset suostuvat popsimaan niitä vain hyvin kypsyneinä. Fanitatpa kumpaa kypsyysmuotoa tahansa, haluaisit varmastikin, että nopeasti ruskeaksi muuttuvat banskut pysyisivät kypsinä pidempään.

Kokeile seuraavan kerran banaaneja ostaessasi seuraavaa:

1. Leikkaa kelmusta noin kämmenen kokoinen pala.

2. Kiedo kelmu tiukasti banaanitertun kantaan.

3. Ottaessasi tertusta banaanin, irroita kelmu varovasti ja kiinnitä uudelleen tiukasti terttuun.

Lähde: Snapguide

(MTV3)

Lisää aiheesta
    Mainos
    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja