Mainos

Kokaniinipoliisi vangittiin

Vantaan käräjäoikeus päätti tänään vangita tallinnalaisen rikospoliisin ja hänen matkakumppaninsa, joiden matkatavaroista tulli löysi kaksi kiloa kokaiinia viime keskiviikkona.

Miehiä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Heidät pidätettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun he olivat lähdössä Tallinnaan. Oikeuskäsittely pidettiin tutkinnallisista syistä suljetuin ovin.

Miehet voidaan pitää vangittuina kaksi viikkoa. Syyte on nostettava viimeistään 28. huhtikuuta. Tulliylitarkastaja Heikki Kohijoki arvioi, että jutun oikeuskäsittely alkaa huhtikuun lopulla.

Vuonna 1972 syntyneet miehet olivat tulossa Amsterdamin kautta Curacaosta Alankomaiden Antilleilta. Heidän oli tarkoitus jatkaa matkaa Tallinnaan, kun tulli pysäytti heidät lentokentän transit-hallissa iltapäivällä.

Matkalaukusta löytyi kaksi kiloa kokaiinia, joka oli piilotettu termospulloon ja muihin purkkeihin. Kokaiini oli todennäköisesti matkalla jonkun muun maan markkinoille, mutta Suomessa erän arvo olisi ollut katukaupassa noin 1,6 miljoonaa markkaa. Kokaiini oli erittäin puhdasta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.