Mainos

Koivu armeijassa – leijonasydäntä tarvitaan Puolustusvoimissakin

Leijonakapteeni Mikko Koivun armeijaura on lähtenyt hyvin käyntiin. MTV3 vieraili Koivun luona armeijan leirillä Nurmeksessa.

– Onhan täällä vähän eri fiilarit. Koko päivä maanantaina, kun tulimme Suomeen, ihmiset olivat vastaanottamassa, koko kansa sekaisin – se oli jotain, josta en ole ikinä pystynyt unelmoimaan, enkä oikein vieläkään usko todeksi, Koivu sanoo.

Koivu ehti ennen MM-kisoja vain ilmoittautua armeijan urheilujoukkoihin. Nyt maailmanmestaruudesta on luvassa lisää vapaapäiviä.

– Kyllä maailmanmestaruudesta kuntoisuuslomat maksimimääriä lähentelevät. Viisi päivää siis, en kyllä uskalla luvata vielä, sanoo Hämeen rykmentin everstiluutnantti Marko Korpela.

Koivu ottaa armeijan tosissaan. Hän sanoo olevansa kiitollinen joustavuudesta armeijan puolelta, ja haluaa nyt vastapalveluksena antaa oman panoksensa armeijassa päivittäin niin hyvin kuin mahdollista.

– Se leijonasydän, minkä avulla osittain mestaruus tuotiin – sama leijonasydän pitää olla täällä puolustusvoimien työskentelyssä, everstiluutnantti Korpela sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.