Mainos

Koiranomistaja järkyttyi Tuusulassa: Pillerimakkara tungettiin postiluukusta

Tuusulalaisessa kerrostalossa yritettiin vaientaa koiraa poikkeuksellisella tavalla.

Nainen oli mennyt perjantaina koiransa kanssa ensimmäistä kertaa äitinsä luokse yökylään Tuusulan Hyrylässä sijaitsevaan kerrostaloon. Äiti ja tytär päättivät käydä illalla ravintolassa, joten sekarotuinen koira jäi asuntoon.

– Olimme poissa ehkä neljä tuntia, jos sitäkään. Kun tulimme takaisin asunnolle, huomasimme ulko-oven ja välioven välissä makkaranpalan, jonka sisälle oli tungettu joku valkoinen pilleri. Onneksi väliovi oli kiinni, sillä muuten koira olisi varmasti syönyt postiluukusta pudotetun makkaran, nainen kertoi MTV Uutisille sunnuntaina.

Naisella ei ole tietoa, mikä pilleri makkaran sisälle oli piilotettu tai kuka sen oli tehnyt. Mitään lappua tekijä ei ollut jättänyt.

Naisen mukaan koira ei yleensä hauku, mutta on vieraassa paikassa voinut niin tehdä kuullessaan vieraita ääniä esimerkiksi rappukäytävästä. Tapauksessa oli onni onnettomuudessa, sillä pahimmassa tapauksessa pillerillä varustetun makkaran olisi voinut syödä hänen pikkuveljensä lapsi, joka usein vierailee mummolassa.

– Jos ei olisi sitä huomattu, niin mitä vaan olisi voinut tapahtua. Pikkuveljelläni on pieni lapsi, joka käy mummolassa usein. Tai jos koira olisi syönyt sen, ei tiedä miten se olisi siihen reagoinut.

Nainen tekee asiasta rikosilmoituksen maanantaina.

– Luulisi, että jos koiran haukunta häiritsee, niin siitä tultaisiin sanomaan tai jätettäisiin lappu. Aika raju juttu tämä on.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.