Mainos

Koira ryhtyi tiikerinpennun sijaisäidiksi - Katso video

Venäjällä on koettu iloinen adoptiotapahtuma, kun emonsa hylkäämä tiikerinpentu on saanut sijaisäidin koirasta.

Mayksi ristitty tiikerinpentu jouduttiin erottamaan omasta emostaan, kun tämä kieltäytyi imettämästä poikasta.

- Tiesimme, että on mahdollista, ettei emo ruoki pentua. Venera-emoa ruokittiin keinotekoisesti, ja tällaisille naarastiikereille ei usein synny äidinvaistoa. Yritimme herättää Veneran äidinvaistoa ja tarkkailimme miten se käyttäytyy. Emo alkoi kuitenkin raahata pentua ympäriinsä, piilottaa ja heitellä sitä. Se olisi tappanut pennun, kuvailee Bolsherechyen eläintarhan valvoja Tatyana Guseletove.

Tiikerinpennun onni kuitenkin kääntyi, kun juuri synnyttänyt lemmikkikoira Juchka otti sen hoiviinsa. Naapurikylässä asuva Juchka-koira tuotiin tutustumaan tiikerinpentuun yhdessä pentujensa kanssa, ja se hyväksyi heti Mayn osaksi poikuettaan.

Nyt tiikerinpentu rakastaa sitä, kun uusi äiti tarkistaa sen turkkia kirppujen varalta. May leikkii mielellään myös veli- ja sisarpuoliensa kanssa.

Asiassa on ainoastaan yksi ongelma: jo kolmessa viikossa pikkuisesta Maysta kasvaa isompi kuin sijaisäidistään, ja ne pitää erottaa toisistaan.

Paikalliset eläinlääkärit uskovat, että pennusta on kasvamassa terve tiikeri. May on kuitenkin nyt jo omaksunut joitakin koiramaisia tapoja: paikallisten asukkaiden mukaan tiikerinpentu nimittäin murisee kissoille.

(MTV3-EBU)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.