Mainos

Koira pelasti isäntänsä hengen syömällä tämän varpaan

Tuttu tarina: koira pelastaa isäntänsä hengen. Tämä Michiganissa sattunut tapaus ei ole kuitenkaan sieltä tyypillisimmästä päästä. Jackrussellinterrieri Kiko nimittäin pelasti isäntänsä Jerry Douthettin hengen puremalla irti tämän varpaan.

Douthett oli kärsinyt jo usean kuukauden ajan tulehtuneesta varpaasta, mutta oli kieltäytynyt käymästä lääkärillä vaimonsa lukuisista pyynnöistä huolimatta. Vaimo patisteli miestään lääkäriin myös siksi, että epäili tämän sairastavan diabetesta.

Erään baari-illan päätteeksi Douthett sammahti sänkyynsä, herätäkseen siihen että varvas oli kadonnut. Perheen lemmikkikoira Kiko oli purrut suurimman osan tulehtuneesta varpaasta irti ja ilmeisesti pistellyt sen poskeensa, sillä varvasta ei löytynyt mistään.

Douthett hankkiutui sairaalaan, jossa paljastui että varvas oli ollut todellakin vaarallisesti tulehtunut. Loppuvarvas amputoitiin sairaalassa. Lääkärit vahvistivat myös vaimon diabetes-epäilyt.

Douthett on vakuuttunut, että Kiko pelasti varpaan irti purressaan miehen hengen. Isännän mukaan kyseessä ei ollut aggressiivinen hyökkäys, vaan koira oli poistanut pelkästään tulehtuneen varpaan.

(MTV3 - Reuters)

Lue alkuperäinen juttu ja katso kuvat Grand Rapids Pressin sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.