Kohuvalmentajan metodeista paljastui omituisia asioita – nimetön lähde kertoi ongelmista

Lontoossa dramaattinen lisäaika: Tottenham lähellä, Milan kolauttaa heti perään tolppaan 1:40
AC Milan tiputti Tottenhamin tämän kauden Mestarien liigasta.

Valioliigan Tottenham Hotspurista lähteneen päävalmentaja Antonio Conten valmennusmetodeista on paljastunut omituisia asioita.

Englantilaislehti Daily Mailin mukaan Conte juoksutti joukkueensa väsyksiin ennen otteluita. Conte laittoi pelaajat juoksemaan kahden kilometrin matkoja ennen pelejä, mikä väsytti pelaajat, ja sai erityisesti aikaan tyytymättömyyttä.

Eräs Daily Mailin lähde kertoi, että Conten metodit olivat myös todella yksinkertaisia harjoituskentällä.

– Samat harjoitukset ja samat taktiikat joka päivä, nimetön lähde kertoo.

Italialaisvalmentaja Antonio Conten lähdöstä huhuiltiin melko pitkään. Conte ja joukkueen pelaajat olivat erimielisiä Tottenhamin pelitavasta. Italialainen peräänkuulutti kurinalaista puolustuspeliä, kun joukkueen kokeneen ratsut olisivat halunneet satsata enemmän hyökkäykseen.

Daily Mailin mukaan samat henkilöt, jotka kääntyivät Contea vastaan olisivat olleet junailemassa aikanaan Jose Mourinhon ja Nunon Espirito Santon lähtöä seurasta. Niin ikään sama joukko käänsi englantilaislehden mukaan selkänsä Mauricio Pocchettinolle

Tottenhamin otteet ovat olleet ailahtelevia läpi kauden. Lontoolaisjoukkue on sarjassa neljäntenä, mutta aikaisemmilta kausilta tuttu hyökkäysvoima on puuttunut. Esimerkiksi joukkueen eteläkorealaistähti Heung-Min Son on tehnyt vain kuusi maalia, kun viime kaudella verkko heilui peräti 23 kertaa.

Tottenham on tiukasti mukana europelipaikkojen taistossa ja viidestä viime ottelusta Valioliigassa joukkue on napannut kolme voittoa. Mestarien liigasta joukkue tippui kuitenkin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella AC Milania vastaan.


Lue myös:

    Uusimmat