Mainos

Ilmailuasiantuntija: Amerikkalaissotilaat saattoivat ampua malesialaiskoneen alas

Mysteerimäisesti maaliskuussa kadonneesta Malesian Airlinesin koneen kohtalosta on esitetty jälleen uusi teoria. Teoriasta kertoo nettilehti Huffington Post.

Lento MH370 oli matkalla Malesian Kualalumpurista Pekingiin, kun se yhtäkkiä katosi. Koneesta ei ole saatu mitään havaintoa sen jälkeen.

Entinen lentoyhtiöpomo Marc Dugain kertoi ranskalaisen Paris Match aikakauslehden haastattelussa, että on mahdollista, että Yhdysvaltain sotilaat ampuivat koneen alas pelätessään 9/11 kaltaista iskua. Hän arvelee, että kone oli kaapattu ja se olisi ollut myös yhdysvaltalaissotilaiden tiedossa.

Dugain perustaa teoriansa keskusteluihin koneen katoamispaikan lähellä asuvien ihmisten kanssa.

Hänen haastattelemien paikallisten mukaan, asukkaat olivat nähneet matalalla lentäneen koneen. Kone oli silminnäkijöiden mukaan matkalla kohti Diego Garcian amerikkalaistukikohtaa. Paikalliset osasivat kertoa, että kone oli valkoinen ja siinä oli sinisiä ja punaisia raitoja.

Diego Garcian saarella, Intian valtamerellä, sijaitsee mittava Yhdysvaltojen sotilastukikohta. Diego Garcian saari kuuluu Isolle Britannialle.

Dugain kertoo lehden haastattelussa myös nähneensä kuvia rannalle ajautuneesta Boeing-koneen palosammuttimesta.

Ilmailuasiantuntija myös väittää, että Boeing-koneet ovat helposti kaapattavia, ja on mahdollista, että kone oli kaapattu kauko-ohjutusti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.