Kohuväite: Holmes taktikoi potkut Tomin tyttärelle

Hollywoodreporter.comin mukaan eroa hakenut Holmes halusi päästä myös Cruisen jälkikasvusta.

Katie Holmesin epäillään suunnitelleen avioeroa jo useamman kuukauden ajan. Näyttelijän uutisoitiin aikaisemmin hankkineen vuokra-asunnon hyvissä ajoin ennen liiton päättämistä. Uusimpaan teoriaan on mukaan vedetty jopa Cruisen Bella-tytär, jonka spekuloidaan niin ikään joutuneen Katien taktikoinnin kohteeksi.

Näyttelijä Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen avioliiton aikana syntynyt Bella oli läheisissä väleissä Katie Holmesin kanssa. Tytär päätti pariskunnan avioeron myötä jäädä isänsä huollettavaksi. Hän asui jonkun aikaa Cruisen, Holmesin ja 6-vuotiaan Surin kanssa Los Angelesissa, kunnes hän muutti omaan kotiin. Uusioperhen elämä oli sujunut mutkattomasti ilman kitkaa. Hollywoodreporter.comin haastattelema lähde korostaa, ettei Bellan ja Katien välillä ollut koskaan ongelmia. Ikäeroa heillä oli runsaat 14 vuotta.

Yllättävä käänne arjessa oli tapahtunut parisen kuukautta sitten. 19-vuotias Bella työskenteli pidemmän aikaa Katien alaisuudessa olevan Holmes and Yang -vaatemalliston parissa, kunnes hänen työsuhteensa päättyi odottamattomasti potkuihin pari kuukautta sitten. Näihin merkkeihin tukeutuen lähde uskoo vahvasti, että Katie oli suunnitellut liiton päättämistä jo pidemmän aikaa.

– Bella kutsui Katieta äidiksi. Hänet erotettiin aivan yllättäen. Siitä kaikesta tuli järkeenkäypää, kun hän haki yhtäkkiä avioeroa. Tämä oli tarkkaan suunniteltu väijytys. Katie ei halunnut Bellan enää työskentelevän siellä, sillä hän oli Tomin tytär, lähde väittää Hollywoodreporter.comille.

Sivuston haastattelemien skientologien mukaan Holmesin strategia on ottanut vaikutteita suoraan kyseisen uskonnon ohjenuorista. He näkevät, että Katie on päättänyt hyökätä ja jättää puolustautumatta. Hollywoodreporter.comin mukaan ammattilaiset kuvailevatkin Holmesia skientologian historian pahimmaksi painajaiseksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat