Kobe Bryantin vaimo kommentoi musertavaa tragediaa ensimmäisen kerran: sydäntäsärkevä kirjoitus Instagramissa – "Minua lohduttaa tieto siitä"

Kobe Bryantin leski Vanessa julkaisi keskiviikkona Instagramissa pitkän kirjoituksen, jossa hän paitsi muistelee edesmenneitä rakkaitaan myös kiittää ihmisiä saamastaan tuesta.

Vanessa Bryant on liittänyt julkaisuunsa varsin tuoreen, viime kesän jälkeen otetun perhekuvan, jossa ovat hänen ja Koben lisäksi heidän kaikki neljä lastaan: Natalia, Gianna, Bianka ja Capri. Lapsista toiseksi vanhin, 13-vuotias Gianna kuoli isänsä kanssa sunnuntain onnettomuudessa.

– Haluamme kiittää kaikkia miljoonia ihmisiä, jotka ovat osoittaneet tukensa ja rakkautensa tänä kauheana aikana. Kiitos rukouksista, tarvitsemme niitä. Olemme täysin musertuneita menetettyämme ihanan aviomieheni Koben – lastemme upean isän – ja kauniin, ihanan Giannan – rakastavan, huomaavaisen ja upean tyttären sekä upean siskon Natalialle, Biankalle ja Caprille. Yhtä lailla olemme järkyttyneitä niiden muiden perheiden puolesta, jotka menettivät rakkaimpiaan sunnuntaina. Jaamme heidän surunsa, Vanessa Bryant kirjoittaa.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan tuskaamme. Minua lohduttaa tieto siitä, että sekä Kobe että Gigi tiesivät olevansa syvästi rakastettuja. Olimme niin uskomattoman siunattuja, kun meillä oli heidät elämässämme. Toivoisin, että he olisivat kanssamme ikuisesti. Heidät vietiin meiltä liian aikaisin.

Kobe ja Vanessa Bryant tapasivat vuonna 1999 ja kihlautuivat vain puoli vuotta myöhemmin, keväällä 2000. Häitä juhlittiin huhtikuussa 2001, mutta avioliitto oli vuosien varrella myös koetuksella.

Vanessa Bryant haki avioeroa joulukuussa 2011, kunnes reilua vuotta myöhemmin he kertoivat vetäneensä eropaperit pois ja jatkavansa elämää yhdessä.

– En tiedä, mitä elämä tuo tullessaan, ja on mahdotonta kuvitella elämää ilman heitä. Mutta heräämme joka päivä ja yritämme taistella eteenpäin, koska Kobe ja Gigi loistavat ja johdattavat meitä valollaan. Rakkautemme heitä kohtaan on rajatonta, mittaamattoman suurta. Voisinpa halata ja suudella heitä – pitää heidät rinnallamme.

– Kiitos, että jaatte ilonne, surunne ja tukenne kanssamme. Pyydämme teitä kuitenkin kunnioittamaan yksityisyyttämme, jota tarvitsemme selvitäksemme tässä uudessa todellisuudessa.


Lue myös:

    Uusimmat