Mainos

Knutbyn saarnaajaa epäillään uudesta surmasta

Knutbyn kylän helluntaiseurakunnan saarnaajaa epäillään nyt myös entisen vaimonsa surmasta Ruotsissa. Saarnaajalle ilmoitettiin epäilystä keskiviikkona. Uppsalan poliisi kertoi lehdistötilaisuudessa, että entisen vaimon kuolemasta on tullut esille uusia asioita. Saarnaaja kieltää surman.

Entinen vaimo löydettiin joulukuussa 1999 tajuttomana kylpyhuoneesta, ja hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa samana päivänä. Kuolemaa ei kuitenkaan tutkittu tällöin sen tarkemmin, koska poliisi ei epäillyt rikosta.

Saarnamiehelle ilmoitettiin lisäksi, että häntä epäillään hänen toisen vaimonsa murhayrityksestä viime marraskuussa. Vaimo ammuttiin kuoliaaksi 10. tammikuuta. Saarnaajan ja hänen vaimonsa perheessä asunut 26-vuotias nainen on tunnustanut surman, ja lisäksi hän on tunnustanut ampuneensa naapuritalossa asunutta 30-vuotiasta miestä. Tämä jäi henkiin. Ampumisten johdosta vangittiin 26-vuotias nainen ja saarnaaja sekä lisäksi murhayrityksen kohteeksi joutuneen miehen vaimo.

Saarnaajan ja naapurin vaimon välillä oli syyttäjän mukaan rakkaussuhde, ja heidän epäiltiin osallistuneen ampumisten suunnitteluun. Vaimo vapautettiin kuitenkin myöhemmin. Surma-aseena pidetty revolveri löydettiin Öölantiin johtavan sillan alta merestä. Poliisi kertoi tänään, että ase on varmistunut murha-aseeksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.