Klamydian ja Nygårdin yhteiskeikalla kiihkeä tempaus

Klamydia-bändin ja Petri Nygårdin yhteiskeikalla nähtiin viikonloppuna yleisöä villinnyt suudelma.

Punk-bändi Klamydia ja rääväsuinen räppäri Petri Nygård olivat yhteiskeikalla Vuokatissa, joten jo keikan alkuasetelma oli vähintäänkin vauhdikasta meininkiä enteilevä. Aiemminkin samoilla keikkapaikoilla esiintyneet bändit ovat tottuneet vierailemaan lavalla toistensa settien aikana. Tällä kertaa lavalla nähtiin yllättäen homoeroottinen suudelma, jonka suorittivat Klamydian laulaja Vesku Jokinen ja räppäri Petri Nygård. MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Klamydian Veskun kommentoimaan kiihkeää hetkeä.

– No oltiin siinä hieman humalassa ja tempaistiin. Ollaanhaan sentään hienoja miehiä ja pusun arvoisia. Ollaan me ennenkin halailtu, eikä siinä mitään sen kummempaa homoerotiikkaa ollut, Vesku naureskelee.

Veskun mukaan miehille erilainen häröily lavalla tulee luonnostaan, sillä he ovat jo useamman kerran vetäneet yhteiskeikkoja. Onnellisesti vaimonsa kanssa elävä Vesku vakuuttaa, ettei yksi pusu hänestä vielä homoa tee.

– Nygård on hieno mies ja pusun arvoinen, siinä oli vähän meidän välistä huumoria. Vaikka ei tuo kokemus ollut mitenkään elämää nostattava. Kotipuoles voi tulla vähän sanomista, Vesku toteaa huvittuneena.

Homoeroottisesta suudelmasta kirjoitti ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat