Mainos

Kiviniemi ryöpytti sdp:tä - Guzenina-Richardson pillastui

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi hyökkäsi keskustan puoluevaltuuston kokouksessa rajusti sdp:tä vastaan. Kiviniemi luonnehti sdp:tä perusturvan vastaiseksi puolueeksi, jolle saavutetut edut ovat tärkeämpiä kuin köyhimpien asia.

Kiviniemi lupasi myös Kajaaniin kokoontuneelle keskustan väelle, että keskusta ei kajoa hallituksessa ollessaan perusturvaan ja perhetukiin. Kiviniemi vakuutti perheiden etuuksien, lapsilisien, kodinhoidontuen ja vanhempainrahojen pysyvän.

Sdp vastasi piikittelyyn heti: Kiviniemen ei kannattaisi keskittyä muisteluihin

Iltapäivällä toimituksen sähköpostiin tulleessa tiedotteessa sdp:n kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson sanailee kitkerästi Kiviniemelle:

- Kiviniemi soimasi sdp:n 1980-luvun perusturvapolitiikka. Kiviniemen kannattaisi 1980-luvun muistelun sijaan keskittyä perusturvan vahvistamiseen tässä ja nyt.

– Hallituksella on mahdollisuus tehdä parannuksia, jotka tuntuvat ihmisten arjessa. Pääministerin ei tarvitse tyytyä toivomaan vaan hän voi tehdä. Toive ei ole teko. Esimerkiksi Kiviniemi on toivonut kunnallisen kotiavun paluuta. Missä ovat toimet ja rahat sen toteuttamiseksi, kysyy Guzenina-Richardson.

Guzenina-Richardson muistuttaa myös, että hallitus ei voi olla opposition oppositio.

- Toivon, että pääministeri Kiviniemi vähentäisi oppositiopuolueiden piikittelyä ja keskittyisi esityksiin joilla puututaan yhteiskunnan ongelmiin, kirjoittaa Guzenina-Richardson.

Keskustan puoluevaltuuston puhetta johtaa seuraavat kaksi vuotta merijärveläinen keskusta-aktiivi Juho Mattila. Entinen keskustan puoluevaltuuskunta on Kainuun kokouksessa modernisoitu puoluevaltuustoksi.

(MTV3 - STT)

Katso Vesa Kallionpään raportti:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.