Mainos

Kiusaamisen vastaisen kampanjan aloittanut presidentti Robinille ja Diandralle: Te olette kampanjan tähdet, minä vain se sumu

43:59

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä muusikot Diandra ja Robin käyvät kiusaamisen kimppuun #kannustusryhmä-kampanjalla.

#Kannustusryhmä-kampanja lanseerattiin Mellunmäen Me-talossa reilun satapäisen nuorisoyleisön edessä.

Kampanjalla pyritään nostamaan esiin toimiviksi havaittuja keinoja kiusaamisen torjumiseksi. Kampanjan pääyhteistyökumppanin ME-säätiön tavoitteena on, että vuonna 2050 Suomessa ei olisi yhtään syrjäytynyttä lasta tai nuorta.

Presidentti Sauli Niinistö katsoo, että 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kiusaaminen ja syrjäytyminen on saatava kuriin. Diandra ja Robin lähtivät kampanjan tähdiksi, koska kokevat kiusaamiseen lopettamisen erityisen tärkeänä.

– Te olette tämän tapahtuman tähdet, minä olen vain se sumu, Niinistö vitsailee.

Kampanjan verkkosivuille wwww.kannustusryhmä.fi tai Twitteriin #kannustusryhmä-tagilla voi toukokuun loppuun asti kertoa positiivisia tarinoita kiusaamisen vähentämiseksi. Me-säätiö kokoaa tarinoista toimivat ratkaisut kiusaamisen torjumiseksi.

#Kannustusryhmä-hanke toteutetaan yhdessä Me-säätiön, Opetushallituksen ja Opetusalan Ammattijärjestön OAJ kanssa. Mukana kampanjan sanomaa ovat levittämässä myös ainakin Suomen lukiolaisten liitto, Suomen sosiaali- ja terveys SOSTE, Olympiakomitea, Jääkiekkoliitto, Lumilautaliitto, HJK, Palloliitto, Koripalloliitto, Hiihtoliitto, Allianssi ja Suomen ammattiin opiskelevien liitto SAKKI.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.