Kisu Korsi: Tällaisen asun olisin suunnittelut Jenni Haukiolle Linnan juhliin!

Jenni Haukion Linnan juhla -pukua odotetaan jo kieli pitkänä. Muotisuunnittelija Kisu Korsi pohti AVAn haastattelussa, millaisen asun hän olisi suunnitellut herkälle Haukiolle. Entäpä mikä väri sopisi presidentin puolisolle?

Monet odottavat jännityksellä, miten presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio pukeutuu Linnan juhliin. Arvuutteluja Haukion asu- ja värivalinnoista on lennellyt tasaiseen tahtiin.

Vahvoja naisia mielellään pukeva muotisuunnittelija Kisu Korsi kuvailee, että jos hän saisi suunnitella Jenni Haukiolle Linnan juhliin puvun, se olisi paitsi suunnattoman mielenkiintoista, että erittäin haastavaa.

– Asun suunnitteleminen Haukiolle olisi haasteellista, koska mielestäni hän ei ole pukeutujana vielä puhjennut kukkaan. Haluaisin hänen pukuunsa lisää rohkeutta, mutta niin että hän tuntisi olevansa kuitenkin oma itsensä, Korsi pohtii.

– En pukisi Haukiolle liian murrettuja sävyjä. Koska Haukio on siro ja hänellä on erittäin kauniit piirteet, hakisin hänelle maustetta esimerkiksi petrolinvärisestä kankaasta. Asun tulisi olla näyttävä, mutta ei liian kirkas. Se näyttäisi varmasti upealta hänen yllään, Korsi kuvailee.

Korsin työmetodeihin kuuluu, että hän tutustuu asiakkaaseen ensin ihmisenä, ennen kuin hän lähtee suunnittelemaan asua.

– Haluaisin ensin tutustua Haukioon ja selvittää millaisissa asuissa hän viihtyy. Tärkeintähän on, että asiakas tuntee itsensä superkauniiksi. Jos ei itse usko näyttävänsä kauniilta, se näkyy heti, Korsi painottaa.
Lue myös:


Seuraa Linnan juhlia Mert Otsamon ja hiusstylisti Tom Wennerstrandin kanssa. Livekommentointi 6.12. klo 18 alkaen www.mtv3.fi/linnanjuhlat -sivustolla!


AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja