Mainos

Kissin kitaristi Ace Frehley harvinaisessa haastattelussa

Ace Frehley on Kissin alkuperäinen kitaristi, legendaarinen Space Ace, savuavien rakettikitaroiden mestari ja kuolemattomien kitarasoolojen luoja.

Frehley erosi Kissistä vimmeisimmän kerran vuonna 2002. Pari vuotta sitten hän palasi kiertueille soolobändinsä kanssa. Tänä vuonna ilmestyi Anomaly, Frehleyn ensimmäinen oma studiolevy 20 vuoteen. MTV3 tapasi Frehleyn Anomalyn kiertueella.

Helsingin Nosturin keikka oli erinomainen lataus Acen soolobiisejä ja vanhaa Kissiä. Tämän paremmin ei rokkaa ensi kesänä Suomeen jälleen saapuva nyky-Kisskään.

Ace Frehley antaa harvoin haastatteluja. Tälläkin kertaa hän oli melko lyhytsanainen ja jutustelua haittasi, että Frehleyn kuulo on vuosien rokkaamisen tuloksena huono.

Pari vuotta viinasta ja huumeista kuivilla ollut Space Ace kertoo nauttivansa uuden materiaalin soittamisesta.

- Soitamme keikoilla neljä uutta biisiä. Levyn kappaleista suosikkini on Genghis Khan, johon käytin paljon aikaa. Uutta levyä tehdessäni olen ollut pitkään studioon eristäytyneenä, joten en ole kovin hyvin perillä musiikkibisneksen tilanteesta. Uudemmista bändeistä esim. Wolfmother on hyvä.

Katso haastattelu, jossa Ace Frehley kertoo vaikutteistaan, soolobändistään ja fanien tatuoinneista:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.