Mainos

Kissanpentu jäi jumiin - poliisiauto purettiin osiin

Itävaltalaispoliisi ja -pelastuslaitos ovat saaneet hieman erikoisemman kissanpelastustehtävän Wienissä tänään. Kuusiviikkoinen kissanpentu jäi nimittäin jumiin poliisiautoon, joka jouduttiin purkamaan osiin eläimen vapauttamiseksi.

Ohikulkijat kuulivat eilisiltana kissan maukumista pysäköidyn auton alta. Kun paikalle kutsuttu auton omistaja avasi konepellin, kissa hyppäsi ulos ja säntäsi piiloon toisen auton alle. Pelästynyt kissanpentu piileskeli paikalle hälytettyjä poliiseja eri autojen alla koko yön ajan, kunnes päätyi lopulta tänä aamuna poliisiauton alle.

Kun paikallinen pelastuslaitos nosti poliisiauton ilmaan tunkkien avulla, eläintä ei yllättäen näkynytkään missään. Palomiesten ei auttanutkaan muu kuin ryhtyä ruuvailemaan irti poliisiauton eri osia, kuten lattian.

Noin puolen tunnin urakan jälkeen eräs palomies sai otteen kissasta, ja eläin vedettiin piilopaikastaan auton takaosasta. Pentu yritti paeta vielä viimeisen kerran, mutta tällä kertaa pelastusviranomaiset olivat nopeampia ja saivat sen kiinni.

Kissanpentu on sijoitettu toistaiseksi Wienin löytöeläinsuojaan.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.