Mainos

Kisa päättyi: Tämä on suosikki Pirkka Ivana Helsinki -kuoseista!

Huhtikuun kisassa kysyttiin, mikä on lukijoiden suosikki Pirkka Ivana Helsinki kuoseista. Voittajaksi selviytyi auringonkehrä.

Raikkaat ja kauniit Ivana Helsinki -kuosit ilahduttavat Pirkka kestokassissa, lautasliinoissa ja kertakäyttöastioissa. Lue lisää Pirkka Ivana Helsingistä ja katso Paola Suhosen videohaastattelu Pirkka.fi:ssä.

Kattaisitko ihanaan herkkupöytään mieluiten telttakuvioista camping-kuosia, iloista auringonkehrää, ylellistä Tiffanyä vai houkuttelevaa Butterfly Gardenia?

Valtaosa kisaan vastanneista, eli 41 prosenttia, oli sitä mieltä, että auringonkehrä on kuosien kaunotar ja ehdoton suosikki. Tässä perusteluja, miksi kuosista pidettiin niin paljon:

– Silmää miellyttävän värinen ja kuviot ovat selkeitä.

– Aurinkoa ja iloa kattaukseen!

– Pyöreä kuvio on ihana, etenkin vihreänä.

– Hyvin kesäinen kuosi.

– Kuosi on näyttävä ja erottuu useampivärisenä pohjasta.

Toiseksi suosikiksi nousi ihana Tiffany, 26 prosenttia vastanneista piti eniten siitä, jota luonnehdittiin tyylikkään kattauksen ihanuudeksi, arjen ja juhlan tyylin tuojaksi ja värivalikoimaltaan parhaaksi.

Kolmanneksi suosituin oli Butterfly Garden ja neljänneksi suosituin telttakuosinen Camping.

– Partiolainen valitsee teltan! perusteluissa hehkutettiin.

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin kolme Pirkka Ivana Helsinki -tuotekassia arvoltaan 50 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjesti Ruokakesko Oy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja