Mainos

Kirkasta pullossa ja rasva palaa

21:16

Miltä kuulostaa karaoke yhdistettynä kovaan pyöräilyyn? Helsingissä naisille suunnatulla kuntosalilla Finnbodyn Lady's Clubilla Sörnäisissä hiki virtaa ja suomi-iskelmät soivat. Hapenottokyky kasvaa, hikoillaan ihan sairaasti ja kestävyys paranee, eikä täällä kainostella, kertoo ohjaaja Heidi Hämäläinen.

Karaoke on monelle yhtä kuin ravintola ja kostea juhliminen. Aina ei kuitenkaan tarvita rohkaisuryyppyä, että uskaltaa ottaa mikrofonin käteen ja laulaa.


- Minä olin tänään ensimmäistä kertaa tällä tunnilla ja olen aivan poikki. Tämä oli tosi kivaa. Vähän arastelin ensin, kun en ole mikään karaokelaulaja. Suurimman osan ajasta oli kaikki valotkin pois, joten sai päästää ihan täysillä. Ei tarvinnut ujostella, kertoo Laura Pärnänen.

Karaokespinning-tunnit ovat suosittuja ja Sörnäisten Lady's clubissa tunnit ovat usein täynnä. Kaikki saavat laulaa, yhdessä tai esilaulajan kanssa. Ohjaaja Heidi Hämäläinen valitsee biisejä tempon ja fiiliksen mukaan.


- Kyllä täällä suomi-iskelmä ja naisten esittämät biisit enimmäkseen soivat. Esimerkiksi Paula Koivuniemeä ja Sonja Lummetta. Naisenenergiaa riittää, eikä täällä kukaan välitä miltä se kuulostaa. Pääasia on se, että on hauskaa, kertoo Hämäläinen MTV Uutisille.

- Tämä on kivaa vaihtelua normaaliin spinningiin. Käyn täällä vaikka en minäkään ole mikään karaokelaulaja. Kunhan laulan vaan, sanoo Eeva Aspola.

Karaokespinningissä rahaa ei mene kuten ravintolassa, kunto ja hapenottokyky kasvavat ja samaan aikaan vielä lapset ovat valvotussa lapsiparkissa.

- Kyllä, todellakin. Naiset osaavat tehdä monta asiaa yhtä aikaa, se on taas kerran todistettu, nauraa Heidi Hämäläinen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.