Kirkalta levy ja mittava kiertue

Suomalaisten rakastama ikiliikkuja Kirka Babitzin lähtee syyskuussa kiertueelle, jolla juhlistetaan uutta albumia. Kiertue alkaa konserteilla kolmessa kaupungissa. Kirka on kutsunut vieraakseen Tampereen, Helsingin ja Turun konsertteihin (20.-23.9.) ranskalaisen Sandrine Francois'n. Lisäksi lavalla nähdään nuori laulajakomeetta Anne Mattila.

Konserttien jälkeen Kirkan levynjulkaisukiertue jatkuu tiiviisti ympäri Suomen ja sisältää konserttien lisäksi keikkoja niin laivoilla, tanssiravintoloissa kuin klubeillakin.

Kirkan uusi levy julkaistaan 20. syyskuuta. Levyn nimi on vielä salaisuus, mutta ensimmäisenä singlenä lohkaistu "Luulet sä tosiaan" on saanut ahkeran radiosoiton myötä innostuneen vastaanoton yleisöltä. Esa Niemisen tuottamalla lämminsävyisellä levyllä Kirka tulkitsee tyylillä ja tunteella lauluja rakkaudesta ja arkipäivän pienistä ihmeistä.

Ranskalainen supertähti Sandrine Francois edusti maataan tämänvuotisissa Euroviisuissa balladillaan Il Faut Du Temps. Kappale oli suomalaisten mieleen ja pisteytyksissä annoimmekin ranskattarelle täydet pisteet. Kirkan konserteissa Sandrine esittää kappaleita 13.9 julkaistavalta Et Si Le Monde...-albumiltaan.

Lue myös:

    Uusimmat