Mainos

Kirjolohipastakastike

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g kirjolohifileetä
  • 100 g herkkusieniä
  • 1-2 dl kalalientä tai valkoviiniä
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl sitruunapippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1-2 tl basilikaa
  • juustoraastetta

Hienonna sipuli ja paista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon suikaloitu kirjolohi, hienonnetut valkosipulin kynnet ja kalaliemi tai valkoviini. Lisää mausteet. Anna hautua 5-10 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Sekoita joukkoon kerma ja herkkusienet. Tarjoa kastike tuorepastan kanssa ja ripottele päälle juustoraastetta.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.