Kirjolohipastakastike

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g kirjolohifileetä
  • 100 g herkkusieniä
  • 1-2 dl kalalientä tai valkoviiniä
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl sitruunapippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1-2 tl basilikaa
  • juustoraastetta

Hienonna sipuli ja paista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon suikaloitu kirjolohi, hienonnetut valkosipulin kynnet ja kalaliemi tai valkoviini. Lisää mausteet. Anna hautua 5-10 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Sekoita joukkoon kerma ja herkkusienet. Tarjoa kastike tuorepastan kanssa ja ripottele päälle juustoraastetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja