Mainos

Kirjoitushanke selvittää median käyttöä

Tuore kirjoitushanke kutsuu suomalaiset kirjaamaan yhden mediapäivänsä tapahtumat. Seurantapäiväksi on valittu alkaneen viikon torstai 29. marraskuuta.

Yksi päivä mediaa vuonna 2001 -hankkeessa kirjoittajaa pyydetään kertomaan, mitä hän katsoo, kuuntelee ja lukee tämän viikon torstaina.

Tavoitteena on selvittää, millainen rooli lehdillä, radiolla, tv:llä, kirjalla ja internetillä tai muulla medialla on suomalaisten arkipäivässä digi-aikakauden kynnyksellä.

Kirjoitushanke on tarkoitettu kaikenikäisille. Muodoltaan ja pituudeltaan vapaa kirjoitus tulee lähettää postitse tai sähköpostitse viimeistään maanantaina 17. joulukuuta.

Kirjoituksen otsikoksi merkitään Yksi päivä mediaa, ja se tulee lähettää osoitteeseen Suomalaisen kirjallisuuden seura, kansanrunousarkisto, PL 259, 00171 Helsinki. Sähköposti lähetetään keruu@finlit.fi -osoitteeseen.

Vastanneiden kesken arvotaan maaliskuussa kymmenen lahjakorttia, joiden kunkin arvo on 100 euroa (noin 600 mk). Kirjoitushankkeen takana ovat Yleisradion Yleisötutkimus, Jyväskylän yliopiston Nykykulttuurin tutkimuskeskus ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kansanrunousarkisto.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.