Mainos

Kirjekuori Oy laajentaa ja investoi 40 miljoonalla

Kirjekuoria valmistava perheyhtiö Kirjekuori Oy laajentaa tuotantoaan Kaavilla. Yhtiö aloittaa noin 40 miljoonan markan (6,7 miljoonan euron) kone- ja laiteinvestoinnit. Laajennus tuo tehtaalle yli 30 uutta työpaikkaa. Lisähenkilöstöä pestataan jo tämän syksyn aikana.

Kirjekuori Oy on ainoa suomalaisomistuksessa oleva kirjekuoritehdas. Yhtiön myyntikonttori sijaitsee Helsingissä ja tuotantolaitos Kaavilla. Yhtiön palveluksessa on nyt noin 50 ihmistä, mutta laajennuksen jälkeen henkilöstömäärä nousee 85:een.

Kirjekuori OY:n liikevaihto oli viime tilikaudella 46 miljoonaa markkaa (7,7 miljoonaa euroa), josta viennin osuus oli noin 35 prosenttia.

Viime vuonna tehdas valmisti yli 350 miljoonaa kirjekuorta. Vuonna 2002 tavoitteena on yli 1000 miljoonaa kirjekuorta. Markkinointijohtaja Harri Vättö kertoo, että sähköposti ei näytä vähentävän kirjekuorien tarvetta. Kirjekuorien kulutus on viime vuosina säilynyt ennallaan tai jopa hieman lisääntynyt. Sähköposti tuntuu korvaavan faksin ja puhelimen käyttöä.

Kirjekuori Oy vie kuoriaan 12 maahan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.