Mainos

Kirjauutuus: Viihtyisiä ja valoisia koteja

Viihtyisiä ja valoisia koteja on ylistys pohjoismaisen tyylin ainutlaatuisuudelle. Dorrit Elmquist esittelee lukijoille 14 persoonallista, mutta kuitenkin saman henkistä kodikasta asuntoa.

"Toimivuuden ja tilantunnun ohella haluamme kodiltamme valoisuutta – perinteitä, leppoisaa yhdessäoloa ja kyläilyä", Elmquist kuvailee elämää Pohjolassa.

Kauniilla valokuvilla kuvitetussa uutuuskirjassa pääsevät esiin niin laajemmat sisustuskokonaisuudet kuin pienet ihanat yksityiskohdat kipsikoristeista puisiin astiakaappeihin.

Kurkistus tanskalaisiin koteihin todistaa, että pelkistetty pohjoismainen tyyli antaa tilaa luovuudelle ja persoonallisille ratkaisuille. Koteja yhdistävät valkoinen väri, valoisat tilat ja lämpimät puupinnat. Yksilöllisiksi asunnot tekevät hurmaavat yksityiskohdat ja kekseliäät oivallukset. Raidalliset patjakankaat, löydöt antiikkikaupoista, modernit huonekaluklassikot ja kuviolliset tapetit raikastavat vaaleaa sisustusta.

Viihtyisiä ja valoisia koteja on vuodenaikojen mukaan etenevä kuvakertomus pohjoismaalaisesta tyylistä. Kesällä vieraillaan entisen tukkukauppiaan talossa Roskildessa ja adventtina kurkistetaan Kööpenhaminan lähellä sijaitsevaan maalaistaloon.

Kirja sisältää oivaltavia ja omaan kotiin sovellettavia ideoita ja vinkkejä. Tunnelmalliset valokuvat saavat haaveilemaan omasta huvilasta. Sisustusvinkkien lisäksi esiteltävien asuntojen kohdalla annetaan kodin henkeen sopiva ruoka- tai juomaohje.

Viihtyisiä ja valoisia koteja (Kustantaja: WSOY)

MTV3-VM (22.3.2006)
Kuvat: WSOY

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.