Kirjapiirissä jaetaan rohkeasti ruusuja ja risuja syksyn kirjoille

AVAlla nähtävässä Kirjapiiri-ohjelmassa pureudutaan syksyn kotimaisiin kirjauutuuksiin sekä tutustaan lähemmin mielenkiintoisimpiin kirjailijoihin. Tylsää puhetta kirjoista ei kuitenkaan ole luvassa.

AVAlla nähtävässä Kirjapiiri-ohjelmassa tutut kirjakonkarit toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä sekä ulkoministeri Erkki Tuomioja ruotivat kirjasyksyn uutuuksia kansiin katsomatta ja haastattelevat kirjailijoita sanojensa takana.

– Kyseessä on klassinen kirjaohjelma; syksyn aikana minä ja Tuomioja haastattelemme vuoroviikoin omasta mielestämme kiinnostavimpia syksyn kirjailijoita ja annamme kirjoista tähdet ilman sen kummempaa temppuilua, Pauli Aalto-Setälä kuvailee.

– Meidän makumme varmaan eroavat vähän toisistaan – ja ehkäpä katselijoidenkin mausta. Annoin esimerkiksi Laila Hirvisaaren ehdottomasti yhdelle myydyimmälle teokselle huonoimmat tähdet Kirjan takana-kaudella. Me pidämme rohkeasti oman päämme vaikka suuri yleisö olisi eri mieltä, Aalto-Setälä jatkaa.

Kirjapiirin parissa nähdään myös kirjailija Paula Noronen, joka puolestaan tutustuttaa katsojat omassa lukupiirissään myös muihin syksyn mielenkiintoisimpiin kirjailijoihin.

Kirjapiiri AVAlla tiistaisin klo 19.30 alkaen 28.8.2012. Uusinnat lauantaisin 16.30.

Liity Kirjapiirin faniksi Facebookissa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja