Mainos

Kirja antaa seksiohjeita Suomeen muuttaville virolaisille

”Nuorten ja kaupungeissa asuvien suomalaisten suhtautuminen seksiin on melko vapaamielistä, mutta maaseudulla voi seksi yhä olla tabu-teema. Samaa voi sanoa suhtautumisesta homoseksuaalisuuteen.”

Näin opastaa Virossa juuri julkaistu opaskirja ”Kasutusjuhend Soome” eli ”Suomen käyttöopas". Suomalaisen toimittajan Sami Lotilan kirjoittama kirja on tarkoitettu erityisesti Suomeen työn perässä muuttaville virolaisille, mutta myös muille eräänlaiseksi Suomi-opaskirjaksi.

Kirja käsittelee laajasti Suomen yhteiskuntaa ja suomalaista elämäntapaa. Seksivalistus on yksi osa kirjaa.

”Kondomin käyttäminen on Suomessa suositeltavaa ja yhden illan juttuihin se on välttämätön väline siitäkin huolimatta, että sukupuolitautien määrä on kohtuullisen alhainen.”

Suomen käyttöoppaan seksiluvussa käydään läpi sukupuolitautien määrä ja opastetaan, että apteekeista löytyy ilman reseptiä raskauden estäviä tabletteja eli katumuspillereitä. Kirjassa myös kerrotaan, että Suomessa seksin suojaikäraja on 16 vuotta eli kaksi vuotta korkeampi kuin Virossa.

Strippari kertoo kokemuksistaan

Kirja kertoo, että suomalaisten vanhusten seksuaalinen aktiivisuus on viime vuosina noussut selvästi Viagran, Cialiksen ja muiden potenssilääkkeiden ansiosta ja myös siksi, että vanhusten terveys on entistä parempi, elintaso on korkea ja vanhukset tekevät toisinaan seksimatkoja ulkomaille.

Lisäksi kirjassa annetaan blogiosoite, josta virolaiset voivat halutessaan lukea suomalaisten itsensä kirjoittamia ”siivottomia mutta samaan aikaan hauskoja” kokemuksia seksielämästään.

Suomi-käyttöoppaassa on useiden Suomeen muuttaneiden virolaisten haastatteluja. Heidän joukossaan strippari, joka kuvaa suomalaisia näin: ”Suomalaiset ovat ihan kivoja. En usko, että he eroavat paljonkaan virolaisista. Suomalaiset ovat ehkä vähän rauhallisempia mutta varmasti ainakin rehdimpiä, ehkäpä vähän naiivimpia myös.”

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.