Mainos

Kiristäjä uhkaa jatkaa myrkytyksiä Saksassa

Saksalaisen Bild am Sonntag -lehden mukaan Thomy/Nestle -elintarvikeyhtiötä piinannut kiristäjä on uhannut jatkaa elintarvikkeiden myrkyttämistä.

Toisessa uhkauskirjeessä kiristäjä ilmoittaa, että seuraavaksi myrkytysvuorossa saattaa olla lastentarhoissa tarjoiltava ruoka.

Lehden mukaan elintarvikeyhtiön frankfurtilainen pääkonttori sai kiristäjän toisen kirjeen viime maanantaina. Kirjoitusvirheitä sisältävän kirjeen takia yhtiö veti tuotteensa pois 46 ruokakaupasta ja antoi asiantuntijoiden tutkia tuotteet. Viranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet myrkytettyjä elintarvikkeita.

Tuntematon kiristäjä on uhkaillut elintarvikejättiä vuoden 1996 alusta. Poliisi on tähän mennessä löytänyt syanidia Thomy-merkkisistä tuotteista kahdeksaan otteeseen. Kukaan ei kuitenkaan ole menehtynyt.

Kiristäjä vaati ensimmäisessä uhkauskirjeessään yhtiöltä 15 miljoonan Saksan markan arvosta timantteja. Kiristystä välittävien asiantuntijoiden mielestä toisen kirjeen kirjoittaja ja elintarvikkeiden myrkyttäjä ovat sama henkilö, kertoi Bild am Sonntag -lehti. Molempien kirjeiden lähettäjäksi mainitaan sama englantilainen yritys, jonka nimeä ei ole annettu julkisuuteen.

Frankfurt am Mainin poliisi ei tänään suostunut vahvistamaan lehtien tietoja, joiden mukaan kiristäjä on uhannut iskeä lastentarhoihin.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.