Mainos

Kinkulle tuli hintaa yli 2 000 euroa – Kinkun varastaneen naisen paljasti kassalla tehty moka

Nainen onnistui huijaamaan kaupassa itselleen lähes 600 euron arvoisen parmankinkun. Tekosesta tuomittu nainen joutuu maksamaan kinkusta nyt yli 2 000 euroa. 

Espoon käräjäoikeus antoi tänään sakkotuomion petoksesta 39-vuotiaalle naiselle, joka huijasi itselleen lähes 600 euron arvoisen parmankinkun Espoon Iso Omenan K-Citymarketista.

Nainen haki palvelutiskiltä suuren parmankinkun, joka pakattiin normaalisti muovipussiin, ja siihen laitettiin päälle hintalappu. Nainen otti kinkun vastaan, poisti hintalapun ja käveli lihahyllylle, jossa myydään joulukinkkuja.

Hän vaihtoi kinkkuun 54 euron juhlakinkun hintalapun ja meni maksamaan ostoksensa kuin mitään ei olisi tapahtunut.


Plussakortti paljasti

Syyttäjän mukaan kaupassa seurattiin tuotteiden määriä ja menekkiä ja alettiin ihmetellä, miksi parmankinkusta ei ole tullut rahaa. Kauppa selvitti, milloin kinkku on luovutettu palvelutiskiltä ja tarkisti valvontakamerat. Valvontakameran kuvista nähtiin, mitä oli tapahtunut.

Nainen maksoi ostoksensa käteisellä, mutta teki kohtalokkaan virheen. Hän nimittäin höyläsi kassalla plussakorttiaan, josta kauppa sai selville hänen henkilöllisyytensä.

Oikeus määräsi naisen korvaamaan kaupalle kinkun verottoman hinnan ja tuomitsi tämän 30 päiväsakkoon. Lisäksi maksettavaksi tuli 80 euron rikosuhrimaksu.

Kaiken kaikkiaan kinkun hinnaksi tuli lopulta 2 176 euroa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.