Kimppataksikyyti päättyi verisesti Hämeenlinnassa

Taksikyydin jakaneet miehet ajautuivat veriseen tappeluun eilisiltana Hämeenlinnan Kettumäessä.

Poliisin mukaan paikkakuntalainen mies oli tarjonnut kaupungilla tapaamalleen tuntemattomalle, noin kolmekymmenvuotiaalle miehelle kyydin keskustasta Kettumäkeen. Taksimatkan aikana hän päätti tarjota miehelle myös yösijaa, sillä kyytiläinen sanoi olevansa ilman majapaikkaa.

Miesten välille syntyi kuitenkin pian eripuraa, kun he saapuivat hämeenlinnalaisen asunnolle Kettumäkeen. Jossain vaiheessa riitaa esille kaivettiin veitsi. Seuraavaksi paikalle tilattiin poliisi ja ambulanssi.

Molemmilla miehillä oli kuitenkin vain pikkuhaavoja. Välitöntä hoitoa ei tarvittu, jolloin sekä kyytiläisen että hämeenlinnalaisen matka jatkui poliisiasemalle.

Poliisi ei ole vielä saanut tarkkaa selkoa illan tapahtumista. Poliisin tiedotteen mukaan veitsi on kuitenkin ollut enemmän "puheen tehostajana" kuin lyöntivälineenä.

Tapahtunutta tutkitaan molempien miesten osalta pahoinpitelynä. Poliisi myös kehottaa pohtimaan, kannattaisiko olla tarjoamatta tuntemattomille yösijaa, jotta vastaavilta tapahtumilta vältyttäisiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat